×
acasă Încălțăminte Bărbați Încălțăminte Femei Încălțăminte Copii Informații contact

Tradiția RegsanAflă rapid mărimea ta

Pentru a calcula mărimea papucului, te rugăm ajustează sliderul următor:

Află mărimea piciorului
21 cm
centimetri la picior
34 cm
măsură la papuc

Ajutor magazin online

Calcul mărime picior Tradiția Regsan Reghin Materiale folosite la fabricare Condiții de retur produse Întreținere încălțăminte din piele

Prelucrarea încălțămintei din piele transmisă din tată în fiu, generație după generație


Mă numesc Sandor, nascut în 21 martie 1969 în localitatea Reghin și provin dintr-o familie de oameni simpli, tata Sandor și mama Raveca, am două surori, Rodica și Daniela, sunt mândru că m-am născut în această țară și fac ceea ce știu și îmi place.

Orice meserie de pe acest pământ, indiferent care ar fi ea, dacă o faci din suflet înseamnă că o faci cu adevărat.
Frumoasa meserie de cizmar sau pantofar a fost și este o tradiție de familie începând de la bunicul din partea tatălui.

Sincer să fiu, la început această meserie chiar nu m-a atras, dar în anul 1985 la vârsta de 16 ani și 3 luni, când m-am angajat la o intreprindere de producție încălțăminte, am înțeles ce înseamnă cu adevărat această meserie.

După terminarea stagiului militar în anul 1991, m-am hotărât să-mi deschid o asociație familială specifică confecționării de încălțăminte.

În anul 1993 m-am hotărât împreună cu tatăl meu, Borsos Sandor, să înființăm o societate comercială cu profil producție încălțăminte, ceea ce am și făcut, societate căreia am încercat să-i dăm o denumire mai deosebită - adică "REGSAN", ceea ce înseamnă mai explicit REG de la frumosul oraș REGHIN, iar SAN de la prenumele nostru.

A face producție indiferent de domeniu, dacă cineva crede că e ușor, cu siguranță se înșeală. Teoretic este ușor, dar dacă nu simți ceea ce vrei să faci, nu o faci din plăcere și nu cunoști nici meserie, doar că auzi că se câștigă bine, va fi un eșec, nu ai cum să explici celui care lucrează cum și unde greșește dacă nu ști meserie.

De când am început să confecționăm încălțăminte, principala opțiune a fost de a confecționa încăltămintea numai manual din materii prime de bună calitate, ca în momentul în care ne întâlnim cu un client care a optat pentru încălțăintea confecționată de noi să nu trebuiască să întorci capul, vorba din popor "să mergi cu fruntea sus".

Niciodată nu ne-am gândit să facem încălțăminte în stil industrial; ar fi trebuit să trecem la mecanizare, la care nu poți avea controlul calității în totalitate.

Momentan, confecționăm aproximativ între 15 - 25 perechi de încălțăminte pe zi, în funcție de model, cu un număr de 9 angajati, care au o vechime în domeniu între 15 și 40 de ani.

Din păcate cel de la care am învățat frumoasa meserie de confecționer încălțăminte, a fost tatal meu Borsos Sandor (Babu) care m-a lăsat să duc meseria mai departe. Iar eu promit ca voi încerca să fac o încălțăminte la o calitate de care nu îmi va fi rușine să o recomand oricărui potențial client.

Mulțumesc pentru încrederea de a opta și a purta încălțămintea confecționată de societatea noastră!


TERMENI ȘI CONDIȚII | POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI | ANPC | SOLUȚIONAREA LITIGIILORToate drepturile rezervate SC Regsan SRL, Reghin 545300, Str. Spitalului nr. 6
Website operat și administrat în România de SC Bluesky Studios SRL, 2015-2021